Vad är hypnos? (en definition)

Hypnos är ett tillstånd där tid och rum förlorar sitt begrepp och det subjektiva nuet tar vid. Vi lämnar den kontrollbenägna delen av hjärnan och förflyttar oss in i en mjukt omslutande oändlighet där vi kan förflytta oss mellan fysiska, mentala och emotionella minnen, – Med och genom alla våra inre sinnen….

Ett tillstånd där medvetenheten ges möjlighet till vila. Som ett meditativt tillstånd där vi kan uppleva ljuset eller kärlekens dimension. En lugn, avslappnad och harmonisk vakenhet, som är långt mer vaken och insiktsfull än vår medvetenhet. Hypnos är ett medvetet tillstånd i det undermedvetna.

Eller så kan man säga att, det är ett muskulärt avslappnat tillstånd, med hög medveten koncentration på det inre livet.

Om du har upplevt hypnos får du gärna berätta hur det var för dig.

Hypnosterapeut                                                 070-6772115                                                           John Eriksson                                                     john@jagkraft.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s