Medial vägledning

Den intuitiva (mediala) kotakten kan upplevas på många olika vis för clairvoyanta människor. För mig är den audiotiv, vilket innebär att jag får min kontakt via mitt inre öra, som en stark intuitiv röst…

Den här ”rösten” som jag kallar den, har en hel del ord som inte existerar i någon ordlista. Om orden kommer upp i ett medialt samtal tolkar jag dem. Ibland kan orden vara koppladade till en känsla eller bild.

Jag använder min ”medialitet” på det viset att, människor som kommer till mig med blockeringar, begränsningar och hinder som bromsar deras utveckling och skapar oro, stress, ångest, vrede, sorg och mycket annat, så får jag kontakt med personens blockeringar eller det som hindrar, jag får svar på vad det är som skapat hindret/hindren, även vem/vilka som bär orsaken till hindret. Jag får också svar på vad som behöver ske för att personen ska hitta tillbaka till balans. Det är inte alltid enkelt att förstå de djupt inbäddade budskapen, men jag arbetar tillsammans med personen tills vi har fått ett svar som vi båda förstår, som kan föra personen vidare. Det brukar för det mesta vara väldigt upplysande och insiktsbefrämjande.

Härifrån, med ny ”intuitiv” kunskap kan vi gå vidare med olika hypnostekniker för att, ändra och ta bort sådant som missgynnar personen, men också stärka och förnya sådant som gynnar personen.

CIMG0004

Jag pratar också allmänt om personen, får kontakter med anhöriga som gått bort och förmedlar budskap som vid tillfället kommer till mig.

Att föra mediala samtal på telefonen fungerar alldeles utmärkt. Är du intresserad kan du boka en tid med mig, via mail eller telefon.

 

John Eriksson         john@jagkraft.se       http://www.jagkraft.se      070-6772115

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s