Hur visste jag att jag var medial och inte tokig…

Över tid, genom många möten och mediala samtal så har erfarenheten gett mig tillräckligt med bevis för att förstå att jag är verkligen är medial. Det började…

när jag träffade Lena (healer) vi fem tillfällen. Det var som att Lena väckte något inom mig som legat gömt och nu ville komma ut. Jag svävade runt länge med en härlig känsla inom mig och insikter om mig själv och livet började falla på plats. Inte så långt senare kom ännu en upplevelse som var mer skrämmande (panikångest) som jag upplevde i stunden som en nära döden upplevelse,men det var det inte. Lite senare under samma tidsperiod flyttade min syster in hos mig då hon behövde tillfällig bostad.

Min syster var den som aktivt inom det ”alternativa” och fick mig att börja prova nya alternativa vägar, det var spännande. Hon frågade en dag ”vad tycker du skulle vara spännande att prov inom det alternativa området?”- Jag tänkte, och sa: ”det där med automatskrift tycker jag verkar spännande” Varpå hon säger ”prova! du kanske kan.” Sagt och gjort, Jag tog papper och penna och frågade min syster hur hon trodde att jag skulle tänka och gör, hon sa: ”tänk inte, gör bara. Håll pennan stilla och lätt på pappret och vänta.” Jag väntade och väntade och väntade… och plötsligt rörde sig pennan några centimeter?? Gissa om förvåningen var stor eftersom jag inte upplevde att jag rörde handen medvetet.

Det strömmade av spänning och nyfikenhet i kroppen och jag satt förväntansfull kvar, samtidigt hade jag svårt att tro. Hur som helst efter en tid började handen/pennan röra sig sakta, sakta, jag satt tålmodigt stilla och väntade om det skulle framträda en bild, men det var bar streck. Jag blev uttråkad och började titta bort, jag blundade och härdade ut, jag lät pennan vandra i sin takt. Till slut gav jag upp, när jag sen tog upp bilden och tittade på den såg jag att jag ritat en ängel!? den var enkel, ungefär som ett barn hade ritat den, men det var en tydlig ängel. Helt fantastiskt.

Nu blev det full aktivitet, jag ritade hela dagarna och var i ”trance” mest hela tiden. Detta skrämde nog några av mina vänner som tog avstånd, men för mig var det verkligt och äkta, jag kunde bara följa utvecklingen. Samtidigt som det var spännande var det overkligt och trots att jag ritade verkliga och intuitiva bilder så var tvivlet stort. Bilderna blev större och mer välritade över tiden. Mina A4 ark räckte inte till, jag fick klistra ihop arken efterhand som bilden växte. Jag använde vanlig blyerts och det framträder nu en bild som jag aldrig glömmer, bilden var en kvadratmeter stor nästan. Jag hade ritat ett manligt ansikte med stort skägg och mustasch, kraftiga ögonbryn med väldigt distinkta ögon. Allt var mycket detaljerat. jag fortsätter följa pennan och till min förvåning upptäcker jag att det träder fram ett ansikte ur skägget, det var min ena dotter! Det kunde jag klart se. Efter att tag, längre ut på det långa skägget formas ett ansikte till och det är min andra dotter som jag ser. Gissa om jag blev både chockad och förvånad då jag vanligtvis är fullständigt obegåvad, vad det gäller att rita porträtt eller annat.

Efter denna periods uppvaknande följer en rad olika händelser innan det börjar bli en CIMG0005medial och audiotiv röst i mig. Och jag minns ett tillfälle då ”rösten” senare var etablerad, men tvivlet var fortfarande stort. Jag vill göra allt ogjort. Jag visste knappt vem jag var längre,. Är jag tokig?.. inbillar jag mig allt?.. Osv… Det var verkligen en omvälvande transformation på något vis.

Det hände så att min Mor avled på Nyårsdagens tidiga morgon för många år sedan. Det var mycket sorg då jag i min nyväckta andlighet insåg, att vår kontakt inte varit så tät och att jag hade försakat möjligheten att finnas nära henne. Hon var också mycket sjuk och döden inträffade hastigt utan möjligheter till avsked och farväl. Sorgen var djup och genomsyrade mig, chocken var förlamande och det enda jag kunde tänka var: ”Gjorde det ont för henne när hon föll i dödsögonblicket,” hela tiden tänkte jag på det. Jag ville veta om det var farligt att dö? Om det gjorde ont? om hon visste att jag älskade henne? Jag tyckte så synd om henne Jag ville att hon skulle ha det bra dit hon kom, för livet på jorden hade inte varit så lätt.

Jag går i min djupa sorg ensam i mitt hus och bara gråter och tänker på allt som hade kunnat varit så annorlunda om bara… Då kommer mitt första stora bevis som är mycket starkt för mig. Rakt in i mitt huvud kommer min Mor’s röst, det är så tydlig som att hon stod intill mig. Hon vill att jag ska sätta mig i soffan och lyssna till henne, hennes röst är tydlig och starks på ett sätt jag aldrig senare har upplevt ”rösten.” Hon säger: Jag har det bra och jag vet att du älskar mig djupt och innerlig”. Hon fortsätter med: ”döden är helt ofarlig jag känner ingen smärta eller sorg i dödsögonblicket det var en naturlig transformtion, det är skönt att slippa kroppen för den mådde jag inte bra i. Jag har det bra här och jag kan andas igen, det finns inget lidande här”. Men varför kunde du inte vara kvar i livet? Hon sa: ”Min tid var inne, kroppen orkade inte mer och jag hade inget mer att ge till livet” hon fortsätter och säger: ” du har gåvor som du kommer att utveckla, lita till din inre röst och allt kommer att bli bra. Nu måste jag vidare, jag älskar dig min son.”

Det var en fantastisk upplevelse och min sorg lättade avsevärt. Efter en tid får jag reda på att min Mor, några månader innan sin bortgång hade lämnat tillbaka alla hjälpmedel som hon fått från sjukhuset för att hantera sin sjukdom. Hon hade ställt allt i ordning innan hon gick vidare. För mig var detta ett bevis som gjorde att jag vågade gå vidare med min medialitet och andliga sökande.

Tack Mor!

John

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s