Till alla ni som stöttar mig, TACK!

Det känns väldig bra idag när jag märker att det finns så mycket förståelse, intresse och engagemang i de frågeställningar jag lagt ut på bloggen. Jag vill tacka er all som stöttat och visat att ni tror på mig…

cropped-banner-john-trc3a4d-och-grc3b6nt.jpgTack! För ni läser min i min blogg, för delningar, kommentarer och alla ”tummen upp” jag fått och till alla som har skrivit meddelanden och mail. Har ni funderingar runt mina blogginlägg så skriv och fråga. Det finns inga rätt eller fel frågor, alla frågor är viktiga. Jag är inte säker på hur det fungerar med bloggskrivandet (kutym, praxis, etikett) riktigt ännu, kanske är jag för rakt på eller för personlig, men det får utkristallisera sig över tid. Har ni frågor om hypnos, det mediala eller om mina inlägg, tveka inte att höra av er.

Tack för att ni läst inlägget.

Ha det gott alla

John

5 reaktioner på ”Till alla ni som stöttar mig, TACK!

 1. Helena Yli-Koski

  Kära John!
  Vad kul att du har börjat blogga och dela med dig din oändliga värme och visdom även på detta vis. Jag är en given följare! Du har genom åren varit en oändligt stor hjälp för mig. Tack!
  Helena

  Gilla

 2. Ingegerd

  Det var roligt att läsa lite om din väg till att bli den du är idag! Jag har undrat lite över det eftersom jag inte kände dig på det viset när vi jobbade ihop. Det är alltid roligt när människor kan överraska en. Det var fantastiskt att gå på behandling hos dig, fast det var otäckt också. Det stämde bra det du sa att jag kommer inte att gilla det som kommer att hända mig framöver. Jag har haft mycket besvär med kroppen, värk och svaghet, men nu tror jag att det mesta har värkt ut. Jag har också använt mig av Healingkoden i över 1 år, du har väl hört talas om den antar jag. Det märks att den fungerar också.
  Lycka till med din fortsatta vandring!
  Kram
  Ingegerd

  Gilla

 3. Tack! det var trevligt att höra. Skönt att du hittade ett sätt att frigöra dina besvär. Som man säger: ”alla sätt är bra utom de dåliga :)” ha det gott och sköt om dig / Kram John

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s