Wow! Ett rejält bevis för mig. Jag är ”medial”…

När jag förstod att den vägledning jag fått av min egen ”röst” var sann så var det ett otvetydigt bevis på att jag var medial. Det var svårt att hantera och jag blev inte mig själv på flera dagar…

Jag hade tappat min mobiltelefon (blå liten Nokia med gummihölje). När jag upptäckte detta började jag att stegvis vandra bakåt i minnet för att minnas var jag lagt den. helt omöjligt, den var borta. Det hör till saken att jag under lång tid hade bett om ett otvetydigt bevis på min mediala förmåga och trovärdighet, för jag hade väldigt svårt att bara acceptera ”rösten” (den mediala delen) och lita på allt som kom i mitt huvud. Nåväl, mitt i mitt sökande kom jag på att jag ska fråga ”rösten” och tänkte –kan Saida (rikskänt medium) så måste väl jag också kunna. Om det inte fungerar då kommer jag att förkasta allt som har med clairvoyans att göra, tänkte jag. Det fanns mycket uppdämd frustration då jag ständigt tvekade och sökte bevis på min medialitet.

Jag satte mig vid köksbordet och frågade inåt –”Var finns min telefon?” Svaret blev: ”I en låda.” Men det blev inte mer detaljerat än så. Jag letade igenom allt som var fyrkantigt med lock på, lådor, kartonger postlådan till och med soptunnan, tänkte att – den kanske föll ur bröstfickan när jag kastade soporna. Då kom jag på, att jag varit på affären och handlat. På min cykel fanns en packlåda, där hade jag min telefon och min plånbok. När jag kom till affären, minns jag att jag tog upp plånboken och samtidigt kollade tiden på telefonen, som jag sen lade tillbaka i packlådan, innan jag gick in på affären. När jag minns detta sprang jag genast ut och kollade i packlådan, men ingen telefon och jag var nu nästan säker på att den var stulen, men tvivlade på mitt minne.

Jag gick till köksbordet och satte mig igen och sa att den antagligen var stulen och då kan

English: A swedish sand box
English: A swedish sand box (Photo credit: Wikipedia)

jag omöjligt hitta den i en låda hemma. Då får jag som svar – ”Den finns i en låda.” Jag sa – ”Men jag har sökt överallt i hela huset.”

Nu blev jag arg! På mig själv som trodde att det var så enkelt och att jag kunde detta. Mitt i min förbannelse, besvikelse och ilska hörde jag inifrån –”John! Du måste fråga på rätt sätt för att få rätt svar.” Förvånad och irriterad sa jag –”Men hur?” Då hörde jag -”Säg efter mig.” Och det gjorde jag. När jag hade sagt efter min röst såg jag en grön sandlåda, en sådan som brukar stå efter vägarna med texten, SAND på.

-”Ligger den i en sådan låda?” Frågade jag. -”Ja”, var svaret. Men jag hade inte varit i närheten av en sådan låda. Jag visste att det stod en sandlåda två hundra meter bort, ute vid vägen. Jag sa till min röst -”Så du vill att jag ska gå dit och titta?” Svar – ”Ja.” Jag kände mig lurad redan nu och visste att jag inte kommer att hitta någon telefon. Jag svor för mig själv och tänkte – Vad fan håller du på med John? Men jag kunde förstås inte låta bli så jag åkte dit. Jag tänkte –Hoppas ingen kan se mina tankar nu, för då måste de tro att jag är tokig, det trodde jag nästan själv.

Jag öppnar lådan, tittar ner men ser ingen telefon. Jag stängde lådan och nästan skrek med min tanke –Jag visste det, det finns ingen jäk… telefon här, jag vill stänga av rösten, hör du det, faaan! Då hör jag -”Titta igen…” Jag tvekar förstås men tittar, samma sak igen ingen telefon?? Nu kokar det inom mig, vad i H…vete håller jag på med (ursäkta alla svordomar, men det var så då). Då hör jag rösten ännu en gång högt och tydligt -”Titta noggrant en gång till.” Rösten var så tydlig att jag tvekade inte utan tittade och stoppade ner huvudet i lådan. Jag söker och söker och då plötsligt ser jag ett litet hål med något blått i, hålet är inte större än om du stoppar ner ett finger i sanden och gör ett hål. Jag grävde ner handen och tog upp min telefon!!?? Sen var jag inte mig själv på flera dagar.

John

2 reaktioner på ”Wow! Ett rejält bevis för mig. Jag är ”medial”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s