Ska jag tillåta mig begränsas av en ”Dumskalle”

”De som uppför sig på ett sätt som du ogillar eller sänder disharmoni mot dig bara för att det är det enda de har att ge bort…

Att hata dem är som att hata mossa för att det växer på träd.”  

                    Dr. Wayne W. Dyer

Att låta andra människors beteenden, värderingar och attityder hyra in sig i hjärnkontoret är begränsande. Så eländigt mycket disharmoni det skapat och så mycket tid som gått till spillo, till ingen nytta. Vad är viktigast? Hur jag ser på mig själv eller hur andra ser på mig. Hur andra tycker att jag ska vara eller hur jag vill vara. Är jag autentisk, fri och uttrycksfull eller är jag vad jag tror att andra tycker om mig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s