Nyligen hade jag en liten pilotgrupp i seans…

Jag samlade ihop en försöksgrupp på 14 människor som jag visste var andliga, ärliga, nyfikna och intuitiva med erfarenhet av seanser…

Min intention var att ta reda på om jag kunde få andliga budskap från ”andra sidan” i grupp. I mina individuella möten med människor lämnar jag mediala budskap varje dag, men då sker det genom en inre dialog, där jag ställer frågor om personen och får svar. Nu var min tanke att jag skulle få budskap genom att bara sitta tyst och stilla (vilket jag aldrig brukar få). Men om vi nu var 14 st. starkt intuitiva människor i samma rum, tänkte jag att då måste det bli så. Detta försök kostade naturligtvis inget, min enda önskan var att jag skulle få en återkoppling från var och en, om hur de upplevde seansen, vad som var bra eller mindre bra samt hur jag skulle kunna utvecklas.

Det var ett härligt möte med härliga människor som var förstående när jag inväntade budskap. Jag tror också att de hade förväntningar men, ingen visste vad som skulle hända, inte jag heller. Jag kände lite stress när jag inte fick något, jag visste inte hur jag skulle uppleva det, om det skulle kännas på något speciellt sätt. Efter ett tag insåg jag att jag får inga ”budskap” så där automatiskt utan jag måste helt enkelt ställa frågor inåt till mig själv eller få en frågeställning från någon. –Men då är det ju som vanligt- tänkte jag.

Nu lossnade det, jag förstod att jag måste arbeta som vanlig men, med den skillnaden att det var en grupp och jag måste veta till vem jag ska rikta budskapet. Det blev både roligt och intressant när rösten säger:  ”En kvinna till höger om dig.” Där satt det fyra kvinnor så jag frågade: ”Vem av dem?” ”Hon i mitten.” Konstigt 🙂 men vi hittade rätt kvinna. Nu blev jag ”varm i kläderna” och började leverera budskap utifrån mina egna frågor och gruppens frågor. Nu insåg jag att det är på detta sätt jag ska arbeta.

Det blev många ”klockrena mediala budskap” och jag har fått väldigt fin återkoppling, där några beskriver att det fått positiva effekter av detta möte inte bara vetskap om något, utan även känslomässig utveckling. De flesta i gruppen tycker att jag ska arbeta med personlig utveckling i grupp där jag lämnar mediala budskap, arbetar med utvecklande övningar och lämnar ”verktyg” till var och en. Det låter som en bra idé. Det är precis det jag gör idag men på individnivå.

Om mina försökspersoner tillåter kommer jag att publicera delar av den feedback jag fått vid ett senare tillfälle.

Fortsättning följer.

John

2 reaktioner på ”Nyligen hade jag en liten pilotgrupp i seans…

  1. Heidi

    Jag hoppas du startar gruppseanser. Du kan det här utan tvekan. Jag vet, för att du har hjälpt mig mycket. Jag har vänner som också vill komma så det ska bli trevligt att få information när du startar upp. Varma hälsningar / Heidi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s