Feedback från pilotgruppen i seans

Hej John! Stort  TACK  för att jag fick möjligheten att vara med på gruppseansen.Eftersom jag har varit hos dig flera gånger enskilt och alltid känt mig väldigt proffsigt, mänskligt,  tryggt, varmt och vänligt omhändertagen, så kändes det inte främmande för mig att du arbetade likadant i grupp… Jag var väldigt nöjd,  klara och tydliga budskap ( som vanligt ) som jag kan ta till mig till 100%. Det är möjligt att det kan vara känsligt att få dom här budskapen i grupp om man inte är bekant med hur du jobbar. Det kan ju vara lite tuffa och personliga saker som kommer fram. Att kalla det något annat än seans kan kanske vara en bra idè. Jag gillar verkligen ärligheten och rakheten i det du förmedlar och har haft STOR nytta i min personliga utveckling av mina sessioner hos dig. Jag önskar verkligen att många andra också kan få  möjligheten att ta del av ditt arbete och att ha det i grupp gör det kanske mer lätt tillgängligt för fler.Om det blir fler gånger kommer jag gärna igen :). Kram Agneta

Hej John, här kommer lite tankar kring söndag kväll. Det var en positiv upplevelse för mig. Jag är glad att jag har fått delta. Varje gång jag har tagit kontakt med dig och du har gett mig svar på ett eller annat sätt har någonting hänt i min utveckling och med min känsla för mig själv och omgivningen. Jag håller med en av kvinnorna i gruppen att jag hade inte kallad det för en seans utan exempelvis ”andlig inspirerad grupp-coaching” eller någonting liknande. Upplägget att först vänta in budskap och rikta dem till vissa, tycker jag verkar fungera bra och sedan ger man möjlighet för deltagarna att ställa frågor om sig själv eller andevärlden, bra tycker jag. Jag är mycket tacksam för den kvällen och har fått mina tankar och mina funderingar kring livet bekräftade. Tack för att ni finns. Mvh Natascha

Hej! Tack för att du ville att jag skulle delta idag i seansen! Jag känner mig lyckligt lottad att få varit med och deltagit.  Min upplevelse var att det var häftigt att få delta och att tacksam för att ha blivit tillfrågad. Jag upplevde det som att du gav från hela hjärtat och var fullt engagerad i din uppgift. För mig upplevdes det som lite rörigt eftersom det ju var ett pilotförsök. Jag tycker att du upplevs som omtänksam och varm. Det märks på det du förmedlar till varje människa. Ett tips på namn på vad du skulle kalla dina seanser för att göra det mer personligt är Mediala budskap eller Mediala budskap by John. Då försvinner förväntan på att budskapen ska komma från andra sidan och du har mer spelrum att ge det som kommer till dig. Ser fram emot att få följa dig på din utvecklingsresa! Vänliga hälsningar, Sandra

 
Hej John! Tack för ikväll! Det gick ju bra 🙂 och det är nog som du säger, att det ger mest när du kan ställa konkreta frågor. Du är ju som du är och har den kontakten du har, på det sätt som du alltid har haft det. Jag tror att det är så du arbetar och du är i unik i det. Det gäller nog bara att hitta rätt ”namn” på det du ger så att människor får det som de förväntar sig när de kommer. Jag kan inte se att någon skulle bli missnöjd. Du levererade verkligen till alla ikväll och till vissa flera gånger om. Du förklarade, du trixade och fixade för att budskapet skulle hamna på rätt sätt hos var och en. Så brukar det sällan vara på ”seanser”. Du gav mer. Jag är nöjd med det jag fick.  Det kommer att bli så bra John! Kram och tack / Tina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s