Föreläsning om stress och dess orsaker den 12/4 kl: 12.00-13.00

Välkommen till en föreläsning med mig John Eriksson på Höllvikens bibliotek om stress och dess orsaker. Jag tar upp frågor som: Vad är stress? Hur påverkar den oss? Vad händer i kroppen? Och vad kan stress leda till? Vad är den primära orsaken till stress?… En del av anledningen till att vi blir stressade ligger i en grundläggande låg självkänsla och lågt egenvärde, det kommer jag att ta upp lite omOLYMPUS DIGITAL CAMERA.

Stress är något vi känner när de egna resurserna är för små i förhållande till påfrestningar och krav utifrån. Hur  kan vi själva minska detta missförhållande? Handlar det om gränssättning och självrespekt, ja, det tror jag. Jag kommer att lämna några direkta strategier för att  reducera stress, samt gå igenom några enkla övningar som åhörarna får med sig.

”Ett högt egenvärde ger en god självkänsla och en stabil plattform att stå på

Behöver du en liten knuff i rätt riktning, kanske det här är något för dig.

Välkommen

John

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s