Starterbjudande – Ny mottagning – Hela oktober 2014

För dig som har funderat på hypnosterapi. Jag vill ge dig ett erbjudande som du inte kan motstå. Som starterbjudande i min nya mottagning, erjuder jag dig en första session för 690kr. (normalpris 1100kr.) Erbjudandet gäller hela oktober. Sessionen är 90 minuter…

photo

Du förbinder dig inte att fortsätta gå, men bli inte förvånad om du tycker att det är spännande och intressant. Många rädslor och förutfattade meningar finns det om hypnos och många är missförstånd. Hypnos är fantastiskt avslappnade både mentalt och fysiskt. Det är också insiktsbefrämjande och skönt. Hypnos är ett naturligt tillstånd som vi alla går ur och i, flera gånger under ett dygn. Till exempel: För att somna på kvällen behöver du passera det hypnotiska tillståndet, likadant när du vaknar upp. Så man kan säga att om du sover på natten har du varit i hypnos minst två gånger det dygnet,

En första session handlar alltid om introduktion; Vad är hypnos? Hur funkar det osv. Vad du som kund har för behov, lär dig ett snabbt sätt att slappna av, pratar lite om hur psyket fungerar, gör några tester för att veta hur du tar emot information. Sen går vi in i lätt hypnos och lämnar stärkande suggestioner för självkänsla och självförtroende, samtidigt arbetar vi med just dina specifika behov och önskemål.

Några saker du kan komma för: Talarångest, flygrädsla, stärka självkänslan och själförtroendet, smärtreducering, nedstämdhet, ångest, stress, fobier, svårt att sova, rökavvänjning, viktminskning, nyfiken, mm.

Ta chansen nu! Vill du prata lite med mig innan du bestämmer dig kan du ringa mig kostnadsfritt eller maila dina frågor.

Mottagning Svedala: Bönnarpsvägen 174-13A – 23392 Svedala

Mottagning Malmö: Köpenhamnsvägen 13 – 21743 Malmö

Tack för att du läser! 🙂

John

John Eriksson 

Jagkraft AB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s