Hypnos är roligt – Helande – Utvecklande och bra att kunna…

Alla borde kunna lite hypnos, liknande ett första förbandskitt i hemmet – som beredskap. Det finns enkla övningar man kan lära sig och som inte kräver djupgående hypnos. Man slappnar av och får vägledning med olika tekniker som kan hjälpa mot diverse åkommor…

Till exempelt kan det vara spända muskler, mycket tankar, vardagsstress, ont i huvudet och annat. Som sagt, jag menar inte djupgående terapi, utan bara att man har möjligheten att stödja de personer som finns närmast en. Det handlar väldigt mycket om fysisk och mental avslappning genom andning och att vägleda med imaginära bilder. När man själv är spänd eller stressad, kan det vara svår att hitta lugnet på egen hand, då kan det vara bra om någon i familjen har elemenära kunskaper i hypnos och avslappningstekninker.

Tänkte bara att jag ville dela mina tankar om detta.

Tack för att du läst! 🙂

John

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s