Erbjudande hela Januari 2015 – Hypnos, coaching och medial vägledning – ”Alltiett”

Har du funderat på att kontakta mig för ångest, sorg fobi, rökavvänjning, eller annan djupgående personlig utveckling? Då har jag ett erbjudande till till dig. Januari är en ekonomiskt tuffare månad för de flesta, därför vill jag lämna lite rabatt…under hela Januari 2015, till dig som vill kommer på ett första och andra besök. Nu har du lite tid på dig att tänka igenom vad du behöver och vill ta hand om. Du kan maila och ringa om du har frågor som du behöver få svar på innan du tar ditt beslut. Vill du ha ett kostnadsfritt introduktionssamtal på 20 minuter, maila ditt telefonnummer eller ring så bokar vi in det.

Vill du förbättra dina resultat i idrott, stärka självförtroendet, fokusera bättre vid tentan, stärka självkänslan, höja koncentrationen inför en uppgift eller bli en bättre säljare, ledare, talare m.m Då är suggestionsterapi oslagbart bra.

Ge dig själv en present på det nya året och kom igång med din peronliga utveckling.

Erbjudande hela Januari 2015

Köp två tillfällen, första och andra besöket för 1580 kronor (ordinarie pris 1990 kr). Totalt 160 minuter hypnoserapi/coaching och medial vägledning delat på två sessioner. Du kan definitivt bli en icke rökare eller befriad från fobi, ångest, sorg, vrede, sömnsvårigheter, nedstämndhet, stress m.m. 

Ta chansen nu!

Erbjudandet gäller nybesök.

Med vänliga Hälsningar
John
 
John Eriksson 

Jagkraft AB

0706-772115

”Lyckan är att återskapa sig själv”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s