Tror du på tidigare liv – Kan det vara så? – Titta på detta…

Någonstans i början på 2000-talet gjordes en dokumentärserie som handlade om tidigare liv. Det sändes som nöjes-Tv. Dör vi eller inte? https://www.youtube.com/watch?v=tt-97mQIQK4  – https://www.youtube.com/watch?v=Tf-HHkMykP0  –    Kolla in dessa länkar (två olika avsnitt av ”Tidigare liv”)…

Det är en spännande och kittlande tanke, att vi kan hämta information från vårt djupaste inre, om tider och platser vi existerat på i tidigare liv. Om man är öppen för mer än att det blir mörkt och svart efter att vi lämnat kroppen i detta liv, då kan detta vara spännande att se på.

Många av mina kunder kommer med en önskan om att utforska tidigare liv. Oftast har det väldigt målande beskrivningar om hur de levde och uppfattade sig själva i det livet. De beskriver platser, människor, städer, händelser och familjeförhållanden, var de bodde och arbetade med. De beskriver hur de tänkte och vilka värderingar de hade och mycket annat.

Det finns ingen möjlighet att bevisa att tidigare liv existerar. Tidigare livregression handlar kanske bara om en undermedveten omvandling för att skapa insikt och förståelse för ett problem vi behöver lösa i vårt liv idag. Och ofta händer det att man kommer tillbaka efter en tidigare livregressionen med en djupare förståelse för något.

Mycket nöje till den som är intresserad! 🙂

John

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s