Erbjudande: Frigör onödig flygskräck – Och njut av flygresan

FLYGSKRÄCK – Låter du bli att flyga? Du är rädd för katastrofen, planet kraschar, eller hur? Och du spelar denna ”film” (katastrofscenario) om och om i ditt huvud, olyckstankarna tar över och inget verkar hjälpa. Så här behöver du inte ha det. Logiskt vet du antagligen att flyga är det absolut säkraste sättet att transportera sig på. Det påstås att det är 5000 gånger större risk att träffas av blixten än att avlida i en flygolycka…

Familj och vänner försöker övertyga dig att flyga och få med dig på en trevlig resa. Och innerst inne kanske du vill, men du vågar inte. Skräckkänslan är stark och övertygande. Helt säkert kommer du inte att sätta dig på ett flygplan så länge du har den rädslan. Men det går att ta bort rädslan, det är till och med relativt enkel.

För en vecka sedan fick jag det här mailet från en klient som varit till mig vid ett tillfälle för sin flygskräck:

”Hej John. Jag vill tacka dig för att ha hjälpt till kring min flygrädsla. Blev inte någon resa över atlanten men redan två resor tur och retur i Europa. Fortf. lite nervös och så men hanterat resorna rätt bra. Vänligen Joakim”

Om du är flygrädd och inte flyger, eller att du är rädd men tvingar dig ändå att flyga – då kan du få min hjälp att frigöra rädslan, det är enklare än du anar. Två sessioner brukar räcka – det kan räcka med en session, men jag rekommenderar två, där av erbjudandet.

Ta bort flygrädslan! Vår/sommarerbjudande fram till 31/8 – 18. Gäller endast flygrädsla (flygfobi)

  • 2 sessioner á 70 min. 1900 kr. (ord.pr. 2400 kr.)

På denna länk hittar du mina övriga priser: http://www.jagkrafthypnos.com/priser/

 

 

Tack för att du läste! 🙂

John

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s