John

cropped-glad-i-beige-pc3a5-ribban

Jag, John Eriksson är diplomerad hypnosterapeut vid SSEAH, Svenska skolan för etisk och analytisk hypnos (Jörgen Sundvall). Jag är också utbildad coach enligt ICF, International Coach Federation (YVCA – Helena Omfors). Jag är utbildad Master praktitioner inom NLP av Fredrik Praesto. NLP-teknikerna är fantastiskt effektiva i kombination med hypnos och coaching. Samt är jag medlem i Hypnosis motivation institute (HMI) i Kaliforninen, som forskar i hypnos och utbildar hypnosterapeuter.

Jag bedriver min verksamhet genom mitt företag JAGKRAFT AB och är väl etablerad i Malmöregionen. Jag har haft uppdrag som jobbcoach åt arbetsförmedlingen. Jag erbjuder hypnosterapi/NLP och coaching till alla som behöver stöd och hjälp på olika sätt. Mitt intresse för personlig utveckling tog fart i slutet på 90 -talet och har genom åren blivit mer djupgående och intressant. Jag möter människor i deras ”livsresa”, det är alltid lika spännande att se på vilket sätt jag kan föra dem vidare.

I mitt dagliga arbete möter jag människor i alla åldrar, män, kvinnor, ungdomar och barn.  Jag möter den ensamstående mamman som behöver frigöra stress, företagaren som behöver ny kraft och inspiration, säljaren som har kört fast, chefen som är överarbetad och känner sig trött och ofokuserad. Ibland möter jag den nyfikne som vill ha mer utveckling.  Att få inspirera, stödja och hjälpa människor i deras personliga utveckling är ett förtroende jag tar på största allvar, samtidigt som det är roligt och givande.

Vill du fråga något, skriv då i kontaktformuläret så svarar jag så snart jag kan.

boka_tid_gron
Boka i Svedala
boka_tid_gron
Boka i Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s