Erbjudande

Scrolla ner för att se alla erbjudanden

1. 3-Paketserbjudande hypnos
2. Köp 5 sessioner – få 6e gratis
3. Kom på informationsträff om hypnos!
4. Sluta röka-erbjudande!
5. Nyfiken och vill prova på hypnos – 45 min!
6. Hypnoskurs. Paketpriserbjudande
(Titta in på ”kurs” i menyraden)
 _______________________________________________________________________________

1. 3-PAKETSERBJUDANDE 3300KR. (ORD.PR. 3900KR.)
När vi arbetar terapeutiskt med olika symtom såsom ångest, oro, migrän, stress, panik, rädslor, allergier och annat, blir det ofta flera sessioner. 

2. 
KÖP 5 FÖRSTA SESSIONER OCH FÅ DEN 6 GRATIS 6300KR. (ORD.PR.7500KR).
När vi arbetar med bortträngt material (trauman) och känslorna har varit avstängda länge, brukar det krävas fler sessioner för att tränga genom ”skyddet” och då kan detta vara ett bra starterbjudande.

3. KOM PÅ INFORMATIONSTRÄFF OM HYPNOS!
Jag bjuda in till informationsträff. Många vill veta vad hypnos är? Vad händer under behandlingen? Vad kan man förvänta sig,? Hur känns det vad kostar det? Hur går det till? hur många gånger behöver man gå? Vad gör hypnos så effektivt?

Jag kommer att rita och berätta och svara på alla frågor.
Jag är flexibel med tiden men räknar med 1 timme. Ingen kostnad. Vi håller till på min mottagning vilket innebär att jag kan ta emot tio personer.

Alla som kommer får ett extra bra erbjudande med sig hem sedan. Och du kan hemma i lugn och ro besluta dig för om det är en metod som passar just dig.

Du kommer inte att utsättas för känslomässiga frågor eller behöva berätta om din problematik. Det är endast ren information.

Jag kommer att kontinuerlig ha informationsträffar ca. en gång i månaden och förmedlar det genom min hemsida och Fb.

Om du vill anmäla dig, smsa till 0706-772115 – Skriv ditt namn, datum när ”träffen” är och ”jag kommer”. Nästa träff är söndagden 28/4 kl 15.00.

Varmt välkommen  / John Eriksson

4. SLUTA RÖKA-ERBJUDANDE!
Fimpa för gott med hypnos. Gäller för den som vill sluta röka. För dig som har viljan är detta kanske en bra metod att bli fri från rökning. Ofta slutar klienten redan efter ett första besök, men ibland krävs det både 2 och 3 gånger. Betala per gång 990 kr. 70 minuter per session. ERBJ. GÄLLER TILL 30/4 -19

5. BARA FÖR  KUL, PROVA PÅ FENOMENET HYPNOS!
Nyfiken 🙂 – Kom och prova då! 45 min. 690kr. Vi gör ingen terapi på dessa provsessionerna. Vi går i hypnos, upplever lugnet och får en boost.

Skriv en kommentar eller fråga om du vill. Tack! John 🙂