Kontakt

Välkommen att kontakta mig: 0706 772 115  –  Mail: john@jagkraft.se

boka_tid_gron
Boka i Svedala
boka_tid_gron
Boka i Malmö

 

 

 

Länk, vägbeskrivning Svedalamottagningen

Mottagningsadress i Svedala:  Bönnarpsvägen 174 – 13A. 233 92 Svedala (Mellan Arrie och Törringelund).

På gården där jag bor ( Bönnarpsgård) har jag en mottagning, här finns jag måndag och torsdag.

 Länk, vägbeskrivning: Malmömottagningen:

Mottagningsadress i Malmö: Köpenhamnsvägen 13A (mellan hus 11 och 13). 217 43 Malmö. (slottsstaden).

Min ordinarie mottagning finns under samma tak som flera friskvårdsterpeuter – på Torsokliniken i Malmö. Här finns jag tisdag, onsdag och fredag. 

Peter (Torsokliniken.se) som hyr ut lokalerna, är noga med att det ska vara trivsamt när kunder kommer. Han har gjort ett fantastiskt arbete med lokalerna, väldigt harmoniskt och inbjudande. Bra parkeringsmöjligheter, ett trivsamt väntrum och trevliga människor gör att du som kund kan känna dig varmt välkommen.

Vi finns under samma tak i Malmö. Mina samarbetspartners:

 

Har du frågor och synpunkter kan du skriva i kontaktformuläret.

5 reaktioner på ”Kontakt

 1. Jenny

  Hej
  Jag är snart 38. När jag var yngre trodde jag att alla 40 åringar stod på stadiga ben. Jag vet nu, att så är det inte!! Under skoltiden var jag ett offer. Det var mig och så klart andra de hackade på. Man vågade inte stå framme hos fröken och redovisa. Jag trodde jag glömt det där men det hindrar mig i min utv. Jag har gått hos en massa psykologer men det ger mig inget. Jag vill få bort alla mina blockeringar så jag kan vara den glada ”tanten” jag att jag är. Jag vill utvecklas och våga men både självkänslan och självförtroendet sätter stop och det värsta av allt. Det överförs på mina barn. Jag ser min söta lilla dotter på 9 år som är svag med mig men är stark med sin pappa! Kan du hjälpa mig eller har du förslag på hur jag ska göra?
  Mvh
  Jenny

  Gilla

  1. Hej Jenny, Tack för att du skriver så öppet. Javisst, självkänsla och självförtroende är ju liksom ryggraden i livet på någotvis. Din ”ryggsäck” är nog så tung och det är dags att tömma den och ta hand om allt det som har orsakat din stress. Oroa dig inte för dina barn, när du tar hand om dig själv så ändras förutsättningarna för för dem med. Jag kan absolut hjälpa dig att stärka dig på olika plan och att tömma ut alla de gammla konflikter och känslor som ej gynnar dig. Mvh John

   Gilla

 2. Maria

  Hejsanhar haft relation med en man under drygt ett år och sen harvi avslutat men kan inte hitta någon gorm varken att gå vidare var för sig eller tillsammans . Vi ses igen nu då vi inte klarar vara ifrån varandra men allt blir kaos och känslor hur går vi vidare :)?

  Gilla

  1. Hej Maria, Det verkar finnas både bra och dåliga känslor. Jag är ingen relationsexpert men det verkar som ni behöver ta reda på om ni kan hitta ett sätt att leva vidare i partnerskap. Jag skulle då rekommendera parterapi, för att titta på det som triggar och skapar kaos och förhoppningsvis hitta ett sätt att neutralisera det. En annan idé kan vara att du Maria tar ansvar för ditt och går i avslutsterapi vilket innebär att man får hjälp med att avsluta relationen/känslorna så du kan gå vidare. Det kan handla om 2-3 sessioner. Bästa hälsningar John 🙂

   Gilla

 3. Mari olsson

  Hej!
  Jag försökte nå dej igår o du mej idag. Svårt när jag är på jobb.
  Skulle vilja boka en tid hos dej.
  Ska jag bara gå in o boka första lediga tid i din kalender? Kan jag då köpa paketerbj. Förmodar att det behövs mer än ett möte så känns ju vettigt att ta det.
  Vill gärna ha en tid så fort som möjligt 😊.

  Vh Mari

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s