Medialt/Healing

När du, under din livsresa och självutveckling behöver stöttning eller hjälp med något konkret problem, förstärkning, en boost, vägledning eller bara en push framåt – kommer jag att använda alla mina till buds stående verktyg för att hjälpa dig.

En del av den livsvägen handlar om att vara i kontakt med det intuitiva och vägleda och hjälpa människor. Jag tror inte att ”rösten” i sig tar bort en obalans, men den kan ge vägledning om ursprunget och om vad som behöver ske för att neutralisera ett problem.

Jag arbetar som ett team med kunden, jag påstår inte att allt jag hör i mitt inre är rätt. Men i närvarande samtalet när jag pratar och ställer frågor brukar det med klienten bli ett dynamiskt utbyte som leder till olika svar och ofta kan klienten identifiera vad det handlar om. Vi vänder och vrider på möjligheter, söker svar, lösningar och delar med varandra, där vi engagerar oss båda tills vi hitta svaret på frågan som är ställd. “Rösten” har alltid fungerat så att den talar om orsaken och möjliga vägar för att komma förbi eller frigöra blockeringar. Genom Hypnos / Nlp & Coaching kan vi sen hitta metoder och tekniker för att hjäla psyket eller ”kroppen” att släppa taget om begränsningar, som i sin tur leder till mer harmoni och balans i livet.

Är man inte intresserad av det intuitiva så är det förstås helt okej, då lämnar vi det utanför.

Välkommen med frågor:  john@jagkraft.se  –  0706-772115

Eller skriv till mig i kontaktformuläret.