Medialt/Healing

När du, under din livsresa och självutveckling behöver stöttning eller hjälp med något konkret problem, förstärkning, vägledning eller bara en push framåt – kommer jag att använda alla mina till buds stående verktyg för att hjälpa dig. Om du endast vill använda hypnosterapi och inte det mediala eller healing behöver du bara säga det. Eller om du bara vill ha det mediala och/eller healing så går det förstås bra.

Att min mediala “röst” kommit för att stanna har jag nu förstått. Den kom till mig efter en livskris för över 20 år sedan. Jag har tidigare använt den flitigt i kombination med healing och annat. Mitt fokus de senaste tio åren har varit att renodla min affärside, mina kunskaper och att fördjupa mig inom hypnosterapi, Nlp och Coaching, – Därav plockade jag bort det mediala från menyraden.

Min mediala röst, “rösten” som jag kallar den, säger och har sagt tusentals gånger: “Du ska omtala din egen ande, när du gör det blir allt som du vill.” Först på senare tid har jag förstått att det handlar om att jag ska ta min gåva/förmåga på fullt allvar. Jag har antagligen inte lyssnat eller på djupet accepterat att följa min livsväg. Och en del av den livsvägen handlar om att vara i kontakt på detta intuitiva plan och vägleda och hjälpa människor. Jag tror inte på att ”rösten” i sig tar bort en obalans, men den kan ge vägledning om ursprunget och om vad som behöver ske för att neutralisera ett problem.

Jag arbetar som ett team med kunden. Med närvarande samtalet, ställer jag frågar både ”inåt” (intuitivt) och till kunde. Vi vänder och vrider på möjligheter, söker svar, lösningar och delar med varandra – det brukar bli ett dynamiskt arbete – där vi engagerar oss båda tills vi hitta svaret på frågan som är ställd. “Rösten” har alltid fungerat på det viset att den talar om orsaken och möjliga vägar för att komma förbi eller frigöra blockeringar och begränsande känslor. Genom Hypnos / Nlp & Coaching kan vi hitta metoder och tekniker för att släppa taget om negationer och begränsningar – som leder till mer harmoni, balans och frigörelse.

Välkommen med frågor om du vill på:  john@jagkraft.se  –  0706-772115

Eller skriv till mig i kontaktformuläret.