Hypnos! Från trötthet, förvirring, ångest och stress – Till helande självinsikt.

Vi är ”duktiga” på att använda våra omedvetna försvar. Vi blundar ofta för det uppenbara. T.ex. kraften tryter men vi kör på ändå tills kropp och sinne mer eller mindre ”strejkar.” Trötthet, smärta, förvirring och irritation brukar vara tydliga tecken på att vi behöver bromsa upp och återhämta oss… Fortsätt läsa ”Hypnos! Från trötthet, förvirring, ångest och stress – Till helande självinsikt.”

Hypnos och NLP – En effektiv kombo – Att sluta älta – Ändra tankar och beteenden

Som Hypnosterapeut och NLP-Master Practitioner har jag tillgång till verkligt bra tekniker.  Jag hjälper till att frigöra invanda beteenden som sockerberoende och rökavvänjning men också ångest, panik, stress och fobier. När man kombinerar hypnos med NLP-teknikerna har man ett fantastiskt verktyg som gör hypnosterapi ännu mer effektivare, en väldigt bra och en snabb metod till att nå excellens och välbefinnande… Fortsätt läsa ”Hypnos och NLP – En effektiv kombo – Att sluta älta – Ändra tankar och beteenden”

Titta in här! – Vad kan hypnosterapi göra för dig?

Hypnosterapi/NLP/Coaching – John Eriksson, Jagkraft i Malmö/Svedala

Vill du hitta mer lugn, trygghet, inspiration, passion, glädje och känna att du har balans och kärlek i livet. Hypnosterapi kan ge den möjligheten. Det är en enkel och snabb väg till att må bättre! Jag berättar mer…

Fortsätt läsa ”Titta in här! – Vad kan hypnosterapi göra för dig?”

Panikångest är hemskt! Man kan bli befriad från det

Panikångest är verkligen begränsande och känns otroligt hemskt. Man tror att man ska avlida, att man ska få en hjärtinfarkt, att man håller på att bli tokig och man mister kontrollen. Det är begränsande och väldigt otäckt men faktiskt helt ofarligt, det är förstorad version av ångest… Fortsätt läsa ”Panikångest är hemskt! Man kan bli befriad från det”

HYPNOS – Är du glädjelös och upplever stress och dåligt samvete?

Känner du dig håglös, nedstämd, glädjelös, irriterad, utan kreativitet och lever med stress, oros känslor och dåligt samvete varje dag? Du kanske tvingar dig till att göra saker, eller låter bara bli. Inget är lustfyllt. Du vill hitta vägen ur den negativa spiralen, men dina intellektuella sökvägar är uttömda och inget fungerar…? Då finns lösningen djupare inom dig, på ett undermedvetet plan… Fortsätt läsa ”HYPNOS – Är du glädjelös och upplever stress och dåligt samvete?”

Hypnos – För att hitta kärleken och livskraften i sig själv igen…

Är du håglös, nedstämd, glädjelös, irriterad, utan kreativitet och lever med stress varje dag? Du kanske måste tvinga dig till att göra saker, eller låter bara bli. Inget är lustfyllt. Du vill hitta vägen ur eländet, men dina sökvägar är uttömda, inget fungerar… Fortsätt läsa ”Hypnos – För att hitta kärleken och livskraften i sig själv igen…”

Föreställ dig ett liv där DU får ut MER av dig själv och livet…

Negativa erfarenheter från tidigt i livet kan håller dig tillbaka, hindra dig från framgång och stänga möjligheterna att känna glädje och harmoni. Men det går att arbeta bort. Det finns all anledning att ta hand om det. Du kan förlösa din inre resurser, din kreativitet och hitta ett bättre flow i livet…      

Fortsätt läsa ”Föreställ dig ett liv där DU får ut MER av dig själv och livet…”