Hypnos

Vad är Hypnos?/ Hur går det till?/Varför hypnos?

Hypnos är ingen terapi, det är ett ”verktyg,” som används för att nå mental avslappning. Väl där kan positiva förändringar utföras genom olika terapeutiska ingrepp. Det undermedvetna lagrar minnen och känslor, både dåliga och bra från tidigare inlärda erfarenheter. Under det hypnotiska tillståndet uppstår en stark inre närvarande och fokusering. Du får tillgång till det undermedvetnas kunskap och möjlighet att läka.

OBS! Du är medveten under hypnos och upplever allt som vi gör. Och om du av någon anledning skulle behöva ta itu med något akut, kan du komma ur hypnosen när du vill.

I hypnos öppnas vägarna till en djupare bortglömd kunskap om dig själv. På det viset kan vi lyfta upp smärta, konflikter eller annat till ytan och neutralisera det och på det viset sker en positiv transformation. Oftast försvinner symptomen och man mår bättre. Jag arbetar även coachande i hypnos vilket ofta skapar medvetenhet. En annan teknik är att ge nya förslag till det undermedvetna, sådant som stärker och främjar klientens välmående (suggestionsterapi), samt använder jag NLP-tekninker för att bl.a. snabbt eliminera symtom såsom ångest, panik och olika rädslor.

Hypnosterapi är en snabb vägen till bättre balans och självutveckling. Det beror på att i  det hypnotiska tillståndet är du starkt mottaglig för förändringar och nya positiva ideér kan enklare slå rot.

Vad krävs av dig? Utan klientens medgivande blir det ingen hypnos, på det viset kan man säga att alla hypnos är självhypnos. För att underlätta detta börjar vi med att tillsammans gå igenom förutsättningarna för hypnos, arbetssätt, förväntat resultat och problematik. Det är viktigt att du som klient känner förtroende och lugn.

Hur upplevs Hypnos? Det undermedvetnas ”språk” är i bilder (visuellt) och känslor. Vissa personer behöver mer tid och andra följer enkelt med i hypnos, några har svårt att se och uppleva till en början, men det är något som blir lättare efterhand. På samma sätt är det med upplevelsen efteråt. Några blir trötta efter en behandling, andra euforiska och stärkta, vissa upplever att gamla känslor kommer till ytan, någon upplever harmoni och lugn. Men bara lugn, allt är som det ska vara. Läs ”kunderna berättar” (menyraden).

Vill du fråga något, skriv då i kontaktformuläret så svarar jag så snart jag kan.

boka_tid_gron
Boka i Svedala
boka_tid_gron
Boka i Malmö

2 reaktioner på ”Hypnos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s