Hypnos

Vad är Hypnos?/ Hur går det till?/Varför hypnos?

Hypnos är ingen terapi, det är ett ”verktyg,” som används för att nå mental avslappning. Väl där kan positiva förändringar göras genom olika terapeutiska ingrepp. I det omedvetna, har vi lagrat både dåliga och bra minnen, känslor och vanor. Under det hypnotiska tillståndet uppstår en inre närvarande och fokusering. Du får tillgång till det undermedvetna och möjlighet att läka.

OBS! Du är medveten under hypnos och upplever det som händer. Om du av någon anledning behöver ta itu med något akut, kan du komma ur hypnosen när du vill.

Hypnos öppnas vägarna till en djupare omedveten nivå av dig själv. Där vi kan förlösa smärta, konflikter eller annat, på det viset sker en positiv transformation. Oftast försvinner symptomen och man mår bättre. Jag arbetar även coachande, med klienten i hypnos, vilket ofta skapar medvetenhet och nya insikter. En annan teknik är att ge nya förslag till det undermedvetna, sådant som stärker och främjar klientens välmående (suggestionsterapi), samt använder jag NLP-tekninker för att bl.a. snabbt eliminera symtom såsom ångest, vrede, sorg, panik och olika rädslor.

Hypnosterapi är en snabb vägen till bättre balans och mående. I det hypnotiska tillståndet är du starkt mottaglig för förändringar och nya positiva ideér kan enklare slå rot. Kom ihåg! Det emotionella sinnet (känslorna) styr vårt mående, inte det mentala sinnet (medveten kognition och tanke).

Vad krävs av dig? Utan klientens medgivande blir det ingen hypnos, på så vis kan man säga att hypnos är självhypnos. Du som klient gör jobbet med min vägledning. För att underlätta, går vi tillsammans igenom förutsättningarna, arbetssätt, förväntat resultat och problematik. Inget händer förrän du som klient känner förtroende och lugn.

Hur upplevs Hypnos? Det undermedvetnas ”språk” är i bilder (visuellt) och känslor. Vissa personer behöver mer tid och andra följer enkelt med i hypnos, några har svårt att se och uppleva till en början, men det är något som blir lättare efterhand. På samma sätt är det med upplevelsen efteråt. Några blir trötta efter en behandling, andra euforiska och stärkta, vissa upplever att gamla känslor kommer till ytan, någon upplever harmoni och lugn. Men bara lugn, allt är som det ska vara. Läs ”kunderna berättar” (menyraden).

Vill du fråga något, skriv då i kontaktformuläret så svarar jag så snart jag kan.

boka_tid_gron
Boka i Svedala
boka_tid_gron
Boka i Malmö

2 reaktioner på ”Hypnos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s