Tjänster

Hypnos/NLP & Coaching

Om du kommer till mig på mottagningen för att få hjälp på din livsresa med något, ett konkret problem eller bara förstärkning och vägledning – kommer jag att använda alla mina till buds stående verktyg för att hjälpa dig.

Med Hypnos, NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) och genom olika tekniker, samt med ett intuitivt och coachande förhållningssätt, hjälper jag dig att få större förståelse för din situation och frigöra blockeringar och obalanser. Jag hjälper till att stärka, stödja, inspirera med insiktsbefrämjande tekniker och övningar. Jag kan hjälpa till med:

-Rökavvänjning          
-Viktminskning                      
-Frigöra fobier           
-Stärka självkänslan         
-Stärka självförtroende      
-Flygskräck            
-Sorgbearbetning         
-Ångest             
-Vrede/frustration         
-Smärtlindring           
-Panikångest            
-Stress             
-ängslan/oro            
-Spänningsproblematik       
-Sömnbesvär            
-Tidigare liv Regression
-Ältande och grubblerier       
-Nedstämdhet

Parcoaching (alla konstellationer) Läs under rubriken ”coaching”

Coachande samtal. Kunden bestämmer riktning och ämne.. (läs under rubriken Coaching)

Hypnos för barn och ungdomar mellan 8-16 år: Barn är duktiga på hypnos. Det befinner sig ofta i ett mentalt avslappnat tillstånd helt naturligt och tar emot ny information relativt okritiskt. De har dessutom tillgång till sin skaparkraft (fantasi) och kreativitet – vilket gör det enklare för barnet att skapa nytt genom sin inre värld. På så sätt förmedlas nya insikter och djup kunskap i det undermedvetna. Det undermedvetnas ”språk” är bildspråket.

Sorgbearbetning: Ibland har vi akut sorg som vi behöver ta hand om. Och ibland ligger sorgen kvar obearbetad i många år, efter någons dödsfall eller annan tragedi. Sorgen kan vara starka och överväldigande, samtidigt som man tar ansvar i sorgens ögonblick och förväntas vara stark för andra. Då kan det hända att man tränger bort och stänger in sin egen sorgen. Det går att förlösa.

Trauma Tapping Therapy (TTT). Knackningar. Ett enkelt sätt att reducera stark ångest och panik. Alla kan på ett enkelt sätt lära sig detta på min mottagning. det är ett effektivt verktyg att ta med sig hem.

Hypnoskurs. Titta under fliken ”kurs”

Självhypnos kurser. Vill du att jag kommer till dig/er och har en endagskurs så går det utmärkt. En lördag eller söndag passar bra och det bör vara minst 8 personer om ni finns inom Skåne län. För övriga landet behöver jag några fler personer.

Föreläsning: Vill du anlita mig för en och en 1,5 timmes föreläsning? Ämne: vad är hypnos? Hur det fungerar det? Vad kan man göra med det? Hör av dig till mig. Övningar, frågestund, teorier och förklaringar kommer med i ”paketet.”

Vill du få kontakt eller fråga något, skriv då till mig i kontaktformuläret.

boka_tid_gron
Boka i Malmö

6 reaktioner på ”Tjänster

 1. Malén

  hej jag har en flicka med adhd och autism. Hon är idag 12år och hennes funktions nedsättning har blivit nästan ohållbar bar för henne och oss. Jag undrar om du tror du kan hjälpa oss? Mvh Malén en trött och ledsen mamma.

  Gilla

 2. Hanna

  Hej, jag har en son som är 22 år gammal och jag ville att han ska sluta röka. Kan du hjälpa honom och vad kommer det kosta. Tack. Vänligen / Hanna

  Gilla

  1. Hej Hanna, javisst jag kan hjälpa honom. Men det som krävs av honom för att behandlingen ska bli effektiv, är en egen vilja att sluta. Tyvärr räker det inte med att du vill hans bästa. Om din som har vilka och motivation att sluta då kommer det att fungera bra. Mvh John

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s